Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SprayMax

Mikä on SprayMax ?
 
SprayMax on spraymaalien huipputeknologia joka käsittää useita patentoituja innovaatioita. 

SprayMax edustaa spraymaalauksen ehdotonta huippua ja tämän ainutlaatuisen teknologian avulla on mahdollista saavuttaa maalaustöissä erinomaisia lopputuloksia, jotka aiemmin olivat mahdollisia vain ruiskumaalausta käyttäen !
SprayMax maalaustuotteet käsittävät 1K- ja 2K-spraymaaleja, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti ammattikäyttöön. Ainutlaatuisen säädettävän suuttimen ansiosta spraymaalin viuhka voidaan säätää aina tarkoitukseen sopivaksi vastaten ruiskumaalausta. Tämä suutinrakenne jo erottaa SprayMax-tuotteet tavanomaisista harrastajien spraymaaleista.

SprayMax maalaustuotteet ovat käytännössä ns. purkitettuja automaalituotteita, joita ammattilaiset käyttävät maalaus- ja korjaustöissä. Ja nyt tämä teknologia on kaikkien saavutettavissa.

SprayMax-tuotteet asettavat spraymaalauksen aivan uudelle tasolle. SprayMax-tuotesivut antavat yksityiskohtaisesti ohjeet erilaisten autonkorjaukseen liittyvien maalaustöiden tekemiseksi. Jokaisesta tuotteesta on saatavana yksiktyiskohtaiset tekniset ohjelehtiset, joissa kerrotaan tuotteen koostumus, soveltuvuus ja käyttötapa yksityiskohtaiseine ohjeineen.

Tutustu SprayMax'in tuotteisiin, yksityiskohtaisiin ohjeisiin ja onnistut vaikeampienkin materiaaliyhdistelmien suhteen.

Ole sinäkin Maalarimestari ja valitse SprayMax !

SprayMax-tuotteita laaja valikoima, heti myymälästä, soita ja kysy !