Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Multona

MULTONA:  Multi-Color Spray-System
Multona on auton värisävyihin pohjautuva järjestelmä, joka kattaa laajalti autonvalmistajien käyttämät värisävyt.
Multona on nopea, helppo ja edullinen tapa korjata autojen, moottoripyörien, työkoneiden jne. maalipintojen vaurioita. Se perustuu hienojakoiseen loogisesti rakennettuun värikarttajärjestelmään, jonka värit ovat toleroitu vastaamaan autonvalmistajien käyttämiä värisävyjä. Lisäksi järjestelmästä löytyy värisävyt yleisimpiin hyötyajoneuvoihin, maatalouskoneisiin, RAL-sävyihin ym.

Multona-värit on suunniteltu ensisijaisesti autojen pienten ja keskisuurten korjausmaalausten tekemiseen, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös koristemaalaustöihin jne.

Multona spraymaalit, mukaanlukien metallinhohtovärit, ovat yksikomponenttimaaleja eivätkä ne välttämättä tarvitse lakkaa päälle. Paremman kiillon ja säänkestävyyden saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää 1K- tai 2K-lakkaa päällimmäisenä kerroksena.

Huom ! Multona-värit ovat alkuperäistä vastaavia, eivät alkuperäisiä värejä. Autonvalmistajilla voi myös esiintyä eri sävyvaihtoehtoja saman värinumeron alla, joten varmistu värisävyn vastaavuudesta.
 
__________________________________________________________________________________________________________

Multona-spraymaaleja laaja valikoima, heti myymälästä, soita ja kysy !

Multona-värisävyn haku

Etsi MULTONA-värisävy autosi värinumeron perusteella klikkaamalla oheista väripalettia.
Sivustolta löytyvien ohjeiden perusteella löydät autostasi värikoodin, jonka syöttämällä saat vastaavan Multona-värikoodin.

Multona-spraymaalilinja sisältää yhteensä runsaat 400 erilaista värisävyä. Niillä katetaan yli 10000 auton merkkisävyä (n. 95 % kokonais- kysynnästä). Sarja kattaa sekä tavalliset että metalli- ja helmiäissävyt. Ne ovat yksikerrosmaaleja, eivätkä vaadi pinnalleen erillistä lakkakerrosta, mutta haluttaessa ne voidaan myös lakata.